Ofertă limitată!

Cremă antiacneică, 50 ml

  • Asigură protecție antimicrobiană a tenului.
  • Cu trandafir sălbatic de CHILE – reduce porii dilatați și petele pigmentare.
  • Previne reapariția acneei.

 

200,00 lei (TVA inclus)

Descriere

Crema antiacneică asociază unele dintre cele mai eficiente ingrediente active naturale, cu proprietăți keratolitice, sebo-regulatoare și antimicrobiene, pentru combaterea simptomelor asociate tenului acneic. Acidul salicilic are rolul de a curăța și dezinfecta tenul, de a desfunda porii, de a reduce punctele negre şi erupţiile acneice. Biosulful exfoliază și curăță porii, previne infecțiile pielii și reglează secreția de sebum. Vitamina A stimulează regenerarea celulară şi producția de colagen şi elastină, contribuind la vindecarea cicatricilor acneice. Mușețelul, calmant și cicatrizant, ajută la reepitelizarea și vindecarea leziunilor. Uleiul de trandafir sălbatic de Chile reduce porii dilatați și petele pigmentare, are proprietăți anti-aging și antioxidante, iar alături celelalte unturi și uleiuri vegetale pe care crema le conține, îmbunătățește aspectul general al tenului, redându-i suplețea și tonusul.

NU conține materii provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Acţiune: Asigură protecție antimicrobiană, curăță și dezinfectează tenul, contribuie la desfundarea porilor şi la reducerea punctelor negre şi a papulelor, pustulelor şi erupţiilor caracteristice acneei. Reglează secreția de sebum, previne reapariția acneei și ajută la refacerea structurii pielii, la atenuarea cicatricilor cauzate de acnee, ameliorând aspectul general al tenului și menținându-l sănătos.

Mod de utilizare

Se aplică de două ori pe zi, seara şi dimineaţa, în strat subțire, pe fața demachiată și curățată în prealabil gel Detox  Tivona cu acid salicilic.

Produs notificat: Referin CPNP 2177907

Prezentare: 50 ml e

*Crema este eficientă în tratarea acneei moderate. În cazurile severe, este recomandat consultul unui medic de specialitate, pentru prescrierea unui tratament medicamentos adecvat.

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Dimensiuni 10 × 10 × 10 cm
Cantitate netă

50 ml

notă*

Greutatea și dimensiunile sunt luate în calcul EXCLUSIV pentru costul expediției și nu se referă la cantitatea netă a produselor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemănătoare

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 50 ml

    160,00 lei (TVA inclus)

    41% Off

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 15 ml

    70,00 lei (TVA inclus)

    26% Off

  • Mască tratament anti-age, pentru părul matur, rar și subțire, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    36% Off

  • Mască tratament pentru părul vopsit/decolorat, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    18% Off

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top