Ofertă limitată!

Acasa/Toate produsele, Antirid, Față, Îngrijire ochi, Promoții/Tivona Instant Lift & Fill, 50 ml

Tivona Instant Lift & Fill, 50 ml

  • O alternativă la injectabile antirid  și la chirurgia anti-aging.
  • Sporește fermitatea, elasticitatea și luminozitatea tenului.
  • Efect imediat de lift facial și de „umplere” a ridurilor și a buzelor.
  • Pentru toate tipurile de ten

215,00 lei (TVA inclus)

Descriere

Tivona Instant Lift & Fill reprezintă o alternativă la fillerele antirid injectabile și la chirurgia anti-aging, asigurând, prin acțiunea sinergică a ingredientelor sale active vegetale, un efect imediat vizibil de „umplere” și netezire a ridurilor și un aspect întinerit al pielii. Extractul activ obținut din semințele de susan etiopian contribuie la sporirea numărului și dimensiunilor adipocitelor, restaurând volumul facial pierdut odată cu îmbătrânirea, iar alături de Acidul hialuronic, de Colagen și rădăcina de rubarbă, asigură hidratarea optimă a pielii, reducând adâncimea ridurilor și conferind fermitate și elasticitate tenului.

Efectele sunt potențate de acțiunea tensoare a ingredientului activ obtinut din rădăcina de cicoare și de cea puternic revitalizantă a extractului de Poria cocos, precum și de Vitaminele E și A, cu rol antioxidant, regenerant și anti-aging dovedit. Gelul de aloe vera susține sinteza colagenului și acidului hialuronic în piele, prevenind degradarea acesteia, iar unturile și uleiurile vegetale – shea, cocos, cacao, macadamia, măsline, jojoba, avocado, argan, lavandă, ylang-ylang – asigură nutriția, hidratarea și protecția pielii împotriva efectelor radicalilor liberi.

Prin utilizare regulată, crema îmbunătățește considerabil aspectul și textura pielii, redensificând-o și reducând ridurile, chiar și cele profunde, restaurând conturul facial și al buzelor, oferind un aspect mai luminos, mai tânăr, mai atractiv.

Acțiune: Prezintă un efect imediat de lift facial și de „umplere” a ridurilor și a buzelor. Contribuie la restaurarea volumului și conturului facial, prin stimularea acumulării lipidelor în țesutul adipos și restabilirea echilibrului natural de hidratare a pielii. Are un efect de redensificare a pielii și de stimulare a microcirculației cutanate, sporind fermitatea, elasticitatea și luminozitatea tenului.

Mod de utilizare: Se aplică pe față și decolteu de două ori pe zi, dimineața și seara, masându-se ușor, cu mișcări ascendente și către exterior, până la absorbția completă. 

Produs notificat-Referin CPNP 2554848

Compoziție (INCI): Aqua, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Caesalpinia Spinosa Gum, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sodium Hyaluronate**, Glycerin, Porria Cocos Polysaccharide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Olivate, Sorbitan OlivateButyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethyl Isosorbide, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Oil, Cocos Nucifera Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol, Hydrolized Collagen, Theobroma Cocoa Seed Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Propanediol, Rheum Rhaponticum (Rhubarb) Root Extract, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Tocopherol Acetate (Vit. E), Retinyl Palmitate (Vit. A), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Lavandula Angustifolia Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Perfume, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene**Compuși ai uleiurilor esențiale/compoziției de parfumare.

Prezentare: 50 ml e

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 10 cm
Cantitate netă

50 ml

notă*

Greutatea și dimensiunile sunt luate în calcul EXCLUSIV pentru costul expediției și nu se referă la cantitatea netă a produselor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemănătoare

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 50 ml

    160,00 lei (TVA inclus)

    41% Off

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 15 ml

    70,00 lei (TVA inclus)

    26% Off

  • Mască tratament anti-age, pentru părul matur, rar și subțire, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    36% Off

  • Mască tratament pentru părul vopsit/decolorat, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    18% Off

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top