Ofertă limitată!

Acasa/Toate produsele, Antirid, Față, Hidratare, Promoții, Seruri și tratamente/Cremă-tratament intensiv antirid, 50 ml

Cremă-tratament intensiv antirid, 50 ml

  • Cremă naturală
  • Tratament ideal pentru regenerarea tenului matur, ridat, lipsit de tonus.
  • Efect de lift instant.
  • Stimulează creșterea producției de colagen în dermă cu până la 25%.
  • Reduce ridurile și catifelează tenul.

215,00 lei (TVA inclus)

Descriere

Cremă naturală – Tratament intensiv antirid 

Complexul de ingrediente active naturale, selectate pentru proprietățile lor specifice antirid, recomandă această cremă ca tratament ideal pentru regenerarea tenului matur, ridat, lipsit de tonus. Extractul activ din miceliul de Poria cocos are proprietăți anti-oxidante, restructurante, de fermizare și elasticizare a tenului devitalizat. Fractiunea activa din rădăcina de Cichorium intybus prezintă un efect de lift instant, netezește ridurile fine și de expresie, îndepărtează semnele de oboseală de pe chip și stimulează creșterea producției de colagen în dermă cu până la 25%. Colagenul crește elasticitatea pielii, reține umiditatea în epidermă, reduce ridurile și catifelează tenul. Unturile de shea, cacao, cocos și uleiurile de jojoba, avocado, germeni de grâu, măsline, soia, sâmburi de struguri, floarea-soarelui și migdale acționează pentru hrănirea în profunzime a tenului, pentru hidratare, emoliere, regenerare şi redarea tonicităţii și fermității.

NU conține materii provenite din uleiuri minerale, parafine sau vaselină sintetică, aditivi, coloranți sau agenți de conservare sintetici.

Acțiune: Conferă tonus și elasticitate tenului uscat, lipsit de suplețe și ridat. Hidratează în profunzime, revitalizează și regenerează pielea deshidratată și deteriorată. Stimulează sinteza colagenului în piele, reface densitatea acesteia, asigură un efect imediat de netezire a ridurilor. Șterge semnele oboselii de pe chip, sporeşte microcirculaţia şi asigură luminozitatea tenului. Îmbunătățește aspectul și textura pielii, oferă prospețime, strălucire, un aspect fin și catifelat.

Mod de utilizare:

Se aplică de două ori pe zi, seara și dimineața, pe tenul demachiat și pe decolteu. Se poate folosi și ca bază pentru machiaj.

Produs notificat Referin CPNP 2177511

Compozitie INCI: Aqua, Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides, Caesalpinia Spinosa Gum, Cetearyl Olivate, Sorbitan OlivatePoria Cocos Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed Collagen, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Husk Oil, Cocos Nucifera Oil, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Panthenol, Benzyl Alcohol Chlorphenesin, Tocopherol Acetate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Retinyl Palmitate, Cholecalciferol,  Lavandula Angustifolia Oil, Parfum.

Prezentare: 50 ml e

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 10 cm
Cantitate netă

50 ml

notă*

Greutatea și dimensiunile sunt luate în calcul EXCLUSIV pentru costul expediției și nu se referă la cantitatea netă a produselor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemănătoare

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 50 ml

    160,00 lei (TVA inclus)

    41% Off

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 15 ml

    70,00 lei (TVA inclus)

    26% Off

  • Mască tratament anti-age, pentru părul matur, rar și subțire, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    36% Off

  • Mască tratament pentru părul vopsit/decolorat, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    18% Off

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top