Ofertă limitată!

Acasa/Toate produsele, Demachiant, Față, Promoții/Soluție micelară vegetală Tivona, cu lavandă, 250 ml

Soluție micelară vegetală Tivona, cu lavandă, 250 ml

  • Agentul de curățare este de origine 100% vegetală
  • Pentru demachierea zilnică și curățarea delicată a tenului
  • Pentru tenul normal/mixt/uscat/sensibil

75,00 lei (TVA inclus)

Categories: , , , SKU: 03710038

Descriere

Soluția micelară Tivona cu lavandă, mușețel și Aloe vera reprezintă o formulă naturală eficientă pentru demachierea zilnică și curățarea delicată a tenului normal/mixt și a celui sensibil, asigurând, în același timp, hidratarea și revigorarea acestuia. Agentul de curățare este de origine 100% vegetală, asigurând îndepărtarea cu ușurință a impurităților și machiajului, inclusiv din zona sensibilă a ochilor, fără ca pielea să fie agresată prin frecări excesive. Uleiul esențial de lavandă are proprietăți calmante, cicatrizante și regenerante, contribuind la refacerea pielii și asigurând, în același timp, parfumul delicat al acestei soluții micelare. Extractul de mușețel este un ingredient benefic în îngrijirea pielii sensibile, iritate, cu rozaceea sau alte imperfecţiuni. Este şi un bun ingredient anti-aging, purificator, cicatrizant şi antipruriginos. Gelul de Aloe vera conține vitamine, minerale și alți compuși esențiali pentru sănătatea pielii, având un efect nutritiv, hidratant și reparator, stimulând sinteza colagenului și a acidului hialuronic în piele. Alantoina accelerează vindecarea și regenerarea cutanată, calmează iritațiile și stimulează reînnoirea celulară. Provitamina B5 are un efect lenitiv, regenerant şi hidratant asupra pielii.

Recomandare: Pentru tenul normal/mixt/uscat/sensibil.

Acțiune: Curăță și demachiază delicat și eficient tenul, împrospătându-l și revigorându-l. Ingredientele sale naturale au rol nutritiv, hidratant, calmant și cicatrizant, completând și potențând funcția purificatoare a soluției micelare. Aceasta poate înlocui, astfel, cu succes atât loțiunile demachiante, cât și tonerul facial.

Mod de utilizare: Se aplică pe discheta demachiantă și se tamponează fața, conturul ochilor și gâtul cu delicatețe, până la îndepărtarea completă a machiajului și impurităților. Este recomandabilă utilizarea soluției micelare de două ori pe zi, dimineața și seara.

Nu necesită clătire!

Nu conține săpun, PEG, parabeni, coloranți, parfum, alcool.

Compoziție (INCI): Aqua, Panthenol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Lavandula Angustifolia Oil, Allantoin, Linalool.

Produs notificat: Referin CPNP 2293498

Prezentare: 250 ml e

Informații suplimentare

Greutate 0,35 kg
Dimensiuni 20 × 10 × 10 cm
Cantitate netă

250 ml

notă*

Greutatea și dimensiunile sunt luate în calcul EXCLUSIV pentru costul expediției și nu se referă la cantitatea netă a produselor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemănătoare

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 50 ml

    160,00 lei (TVA inclus)

    41% Off

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 15 ml

    70,00 lei (TVA inclus)

    26% Off

  • Mască tratament anti-age, pentru părul matur, rar și subțire, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    36% Off

  • Mască tratament pentru părul vopsit/decolorat, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    18% Off

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top