Ofertă limitată!

Acasa/Toate produsele, Îngrijire corp, Îngrijire mâini, Îngrijire picioare, Promoții, Protecție solară/Cremă Photo-Protect SPF 50+ pentru maini si corp, 150 ml

Cremă Photo-Protect SPF 50+ pentru maini si corp, 150 ml

  • Asigură protecția solară uniformă
  • Fără urme albe și senzație grasă pe piele
  • Recomandat pentru piele sensibilă, copiii peste 3 ani, fără riscul iritării

95,00 lei (TVA inclus)

Descriere

Crema Photo-Protect SPF 50+ combină în formula sa uleiuri vegetale și ingrediente active naturale, alături de un complex de filtre minerale și organice cu spectru larg de protecție împotriva razelor UVA și UVB, care pot determina arsuri și leziuni ale pielii, tulburări de pigmentare și  reprezintă principala cauză exogenă pentru îmbătrânirea pielii. Grație tehnologiei de încapsulare a complexului de filtre organice în interiorul unei carcase de fosfolipide, acestea nu sunt absorbite în piele, astfel încât crema poate fi utilizată și de persoanele cu pielea sensibilă, respectiv de copiii peste 3 ani, fără riscul iritării. Uleiurile vegetale de floarea-soarelui, soia, semințe de struguri, măsline și cocos hrănesc, emoliază și catifelează pielea, gelul de Aloe vera și uleiul de lavandă regenerează și calmează,  extractul de rubarbă și colagenul hidratează, iar extractul de Curculigo orchioides restaurează bariera epidermică, reduce reactivitatea pielii sensibile și disconfortul cauzat de agresiunile factorilor de mediu. Aplicată înainte de expunerea la soare, crema asigură protecția solară uniformă, fără a lăsa urme albe și senzație grasă pe piele.

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea uscată cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare. Fotostabilitatea complexului de filtre asigură pielii protecție îndelungată, până la 6 ore de la aplicare. Totuși, dacă înotați, transpirați sau vă ștergeți cu prosopul, este recomandabilă reaplicarea cremei.

Compozitie Inci:Aqua/Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract,Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, Vitis Vinifera Seedoil, Olea Europaea Husk Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydrolyzed Collagen, Propanediol (And) Glycerin (And)Aqua (And) Curculigo Orchioides Root Extract, Titanium Dioxide,Lecithin, Butylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp-Copolymer, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Parfum Allergen-Free, Tocopherol (Vit. E), Retinyl (Vit. A), Lavandula Angustifolia Oil, Linalool*. *Componenta a uleiului esential de lavandă.

Produs notificat Referin CPNP 2745454

Prezentare: 150 ml e

Informații suplimentare

Greutate 0,20 kg
Dimensiuni 15 × 10 × 10 cm
Cantitate netă

150 ml

notă*

Greutatea și dimensiunile sunt luate în calcul EXCLUSIV pentru costul expediției și nu se referă la cantitatea netă a produselor!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Produse asemănătoare

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 50 ml

    160,00 lei (TVA inclus)

    41% Off

  • Ulei esenţial pur de lavandă, 15 ml

    70,00 lei (TVA inclus)

    26% Off

  • Mască tratament anti-age, pentru părul matur, rar și subțire, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    36% Off

  • Mască tratament pentru părul vopsit/decolorat, 500 ml

    90,00 lei (TVA inclus)

    18% Off

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top